Inspiráció

Az újratervezés létrejöhet esetlegesen, tervezetten, sok egyéb ráhatással. Izgalmas velejárója egy életútnak. Megélve a fent-és-lent időszakokat egyaránt. Kitartva az elképzeléseink mellett. Minden helyzetben vannak a legbensőnkben velünk hordozott alapok, amiket bármelyik helyzetben alkalmazunk. Tudatosan, vagy nem tudatosan.

A tapasztalat nem csak úgy jön magától. Ebben benne rejlik az évek alatt összecsipegetett ismeretek halmaza. Minden, amivel foglalkoztam eddig, valamilyen lenyomatot hagyott bennem. Egészen pici gyermek koromtól kezdődően, amikor Édesapám az első elektromos áramkört mutatta meg nekem egy izzó, egy 4,5V-os laposelem és egy befőttesgumi kombinációjával.

A tapasztalatban implicit módon el van rejtve, hogy többfél dologgal foglalkozunk. Valami érdekel egy kipróbálás erejéig, vannak, amiket évekig űzünk, gyakorlunk. Megszállottan keressük a legvégső igazságot az adott tématerületen. Tovább víve ezt a gondolat szálat … Időnkét váltunk, változtatunk, azért, hogy minél több mindennel találkozhassunk. Ha ez szándékos, és irányított, akkor beszélhetünk egyfajta tudatos szakmai építkezésről is (a karrier szó megfelelő lehet rá).

Senior alkalmazás-fejlesztő vagy, aki otthonosan mozog az Android világában, de szeretne továbbfejlődni? Android fejlesztőként jó lenne, ha a sokat formált alkalmazásodat iOS-re is ki tudnánk adni, de nem akarod elsajátítani hozzá a Swift-et?

Életünk során előfordul, hogy karrier váltásra kényszerülünk vagy mást is kipróbálnánk önszántunkból. Lehet, hogy már fejlesztettél valamilyen program nyelvben, de előfordulhat, hogy teljesen távoli területről érkezel. Ez jó hír, mert bármit meg lehet tanulni elszántsággal.

Ha te olyan vagy, aki gyorsan akar valami mobil app-ot összedobni, mert például egy prototípus projektedhez kell, jó helyen jársz.

Mélységeiben nem akarsz belemenni a mobilalkalmazás világába, és ehhez keresed a megfelelő ” Flutter magyarul ” oldalt.

Össze kell dobni egy beadandót a szakdogához, ami egy mobil app admin felülettel? Nem gond, erről is lesz szó!

Ha egyszerűen érdekel a jól működő app és a tiszta kód (Bob bácsi után), nézz körül az oldalon, és beszélgessünk róla.

Mindenekelőtt érezd jól magad, inspirálódj, tanuljunk egymástól, vitassuk meg a felmerült kérdéseket és keressünk rá megoldásokat!

Indulásként néhány érdekes gondolat

Viktor