Adatkezelés

Adatvédelmi Tájékoztató

Hatályos: 2020. szeptember 30-tól visszavonásig!

Cookie-k

Az oldallátogatások során a böngésző tárolhat a böngészés élményét javító cookie-kat. Ezek nem tárolnak konkrét személyhez kapcsolható adatokat.

Részletes információ a kezelt adatokról

Hozzászólások

Az oldal látogatójának lehetősége van a bejegyzésekhez (post) hozzászólni. Ezt egy egyszerű formban egy név és e-mail cím megadásával teheti meg. Nem szükséges beazonosítható adatokat megadni, a név és e-mail cím szabadon választható. Ezen adatok valódiságát az oldal üzemeltetője nem tudja, és nem is kívánja ellenőrizni. Az oldalt olvasó felhasználók az e-mailcímet nem láthatják, csak a nevet.

Kezelt adatFelhasználása
NévAzonosítás, kapcsolattartás
E-mail címAzonosítás, kapcsolattartás
Hozzászólás szövegeTartalom az oldalon
Regisztráció időpontjaTechnikai információs művelet

Hírlevél feliratkozás

Az oldalon lehetőség van hírlevél feliratkozásra, ami önkéntes. A látogató egy név és kapcsolati e-mail cím megadásával szándékát fejezi ki, hogy a továbbiakban hírleveleket küldhet az oldal tulajdonosa. A feliratkozás folyamán nem szükséges beazonosítható adatokat megadni, a választott név és e-mail cím szabadon választható. Ezen adatok valódiságát az oldal üzemeltetője nem tudja, és nem is kívánja ellenőrizni. A levelek marketing tartalmú megkereséseket is tartalmazhatnak. A feliratkozónak bármikor és korlátozás nélkül lehetősége van a hírlevélről automatikusan leiratkozni.

Kezelt adatFelhasználása
E-mail címAzonosítás, kapcsolattartás
Regisztráció időpontjaTechnikai információs művelet
NyelvA kapcsolattartás nyelve

Kérdőívek

A uira-tervezve.hu oldalon és kapcsolódó társoldalakon (egyértelműen jelölve hivatkozással) keletkezett kérdőívek eredményei az alábbi módon kerülnek felhasználásra. A kérdőívet kitöltő egy név és kapcsolati e-mail cím megadásával szándékát fejezi ki, hogy a véleményét megosztja a kérdezővel és elemzési eredményeket küldhet az oldal tulajdonosa számára. Az adatok anonimizáltan, a válaszadó személye be nem azonosítható módon kerül elemzésre. Az elemzés legalább 5 kitöltött kérdőív válasza alapján készül el, ezzel is biztosítva az anonimitást.

Kezelt adatFelhasználása
E-mail címAzonosítás, kapcsolattartás
NévAzonosítás, kapcsolattartás
Válasz időpontjaTechnikai információs művelet
Kérdőív válaszaiStatisztikai összesítés, anonim módon

Az oldalon megjelenített információkról

Az oldal üzemeltetője szakmai tudása legjavát nyújtva, az open-source közösségi alapelveket jóhiszeműen alkalmazva adja közre az információkat. Előfordulhat, hogy a közöl információk nem felelnek meg a valóságnak. Ezt az eredeti forrásnál ellenőrizni kell kétség esetén.

Bár ennek valószínűsége elhanyagolható, azonban a szerző semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon és a linkeken keresztül elérhető tartalmak valódiságáért. Az esetlegesen okozott kárt nem hajlandó megfizetni. A felhasználó a közreadott szellemi termékeket a saját felelősségére használja.

Technikai információk

Weboldal: www.uira-tervezve.hu

Tárhelyszolgáltató: BlazeArts Kft., 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8, www.forpsi.com

Kérdés esetén a postmaster@uira-tervezve.hu e-mail címen vagy a Kapcsolati űrlapon lehet üzenetet írni az oldal üzemeltetőjének, Borbély Viktornak.